Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Fuglefoderautomat kombi

 

 

Denne moderne fuglefoderautomat giver fuglene, som der besøger din have ét stop, hvor de kan fylde op på alle de næringsstoffer og vitaminer, som de har brug for til at forblive sunde. Når fuglene først lære, at de altid kan komme til din have for foder, vil foderautomaten også hurtigt tiltrække mange flere af de smukke fugle til sig.
Fuglefoderautomaten er produceret i sortmalet metal med et stort metalfarvet tag, hvilket der giver foderautomatens sit flotte og moderne design. Derudover giver det også foderautomaten en stærk konstruktion, der ikke vil tage skade af at stå ude hele året rundt. Centerrøret af foderautomaten er opdelt i to rum, så den kan indeholde to forskellige typer af fuglefoder, så du kan give en større variation i fuglenes kost.

Det er både hurtigt og nemt at fylde foderautomaten med de forskellige typer af fuglefoder, og gøres ved at løfte taget af, så foderet kan hældes direkte i centerrøret. Det store metal tag vil også holde foderet tørt i regnvejr, så det kan holde sig friskt i længere tid.

Toppen af foderautomaten kommer indbygget med en stålwire der former en løkke i enden. Det er derfor nemt at hænge foderautomaten op over en gren eller krog. Vi anbefaler, at du som minimum placerer foderautomaten 1,5 meter over jorden, så fuglene ikke bliver forstyrret af rovdyr på jorden, mens de spiser.

 

 

 • Mål: 19 X 19 X 40 cm.
 • Foderhusets Ø: 11 cm
 • Ophæng: 21,5 cm
 • Vægt: 920 g
 • Kan holde op til 3 kg fuglefoder.
Se vores udvalg af foderautomater HER.

HUSK at se og følg vores YOUTUBE kanal  HER.

kr. 190,00

1 på lager

Andre har også købt.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop