Levering og retur

LEVERING

JP handel tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Dog vil der for bure og andre egenproducerede vare være leveringstid.
Leveringstiden kan variere. Men vil på forespørgsel på mail kunne oplyses.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 49 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer til Danmark, Norge og Sverige( dog ikke Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med PostNord, GLS eller fragtmand.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

– Hvor du modtager ordren.

– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.

– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

 

RETURNERINGSOMKOSTNINGER SKAL DU SELV AFHOLDE.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på jonas@voliere.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

 

JP handel

Randersvej 65, Mejlby

8981 Spentrup

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Betaling

BETALING

Randers Volieren modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Fluestrips Bonus 12 stk.

 

Der findes mange former for fluebekæmpelse, og en af de mest effektive er Bonus Fluestrips. Fluestrips er små stykker tape du klistre nederst på glasset på dine vinduer, og så sørger de for at fluerne ikke irriterer dig mere.

Det er ulækkert med fluer i maden. Og ikke nok med det, så efterlader fluer også bakterier, som gør os syge. Når ikke de spiser vores mad, så flyver de ofte rundt som en hvirvelvind i stuen og forstyrrer os. De irriterer os. Slip nemt af med fluerne i huset. Bonus Fluestrips sættes på vinduerne og hjælper dig nemt af med de irriterende fluer. Fluerne bliver tiltrukket af varmen og lyset i vinduet. På stripsne er der både lokkemiddel og fluegift, så når fluerne og andre små insekter kommer i kontakt med dem vil de dø efter få minutter. De virker effektivt mod fluer og insekter så man slipper for dem. Stripsene er langtidsvirkende og yderst nemme at sætte op på vinduet.

Bonus Fluestrips efterlader ikke mærker på vinduesglasset.

Fluestrips er også en effektiv fælde til andre insekter som f.eks. myg og små natsværmere.

.

 • Anvendelse i alle rum i huset.
 • Effektiv mod fluer, myg, natsværmer.
 • Nem at montere.
 • Nem at rengøre.
 • 12 stk.
 • Str. 21 cm lang.

 

Se vores udvalg af insekt bekæmpelse HER.

HUSK  at se og følg vores YOUTUBE kanal HER.

kr. 118,95

12 på lager

Andre har også købt.

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomTilbage til shop